ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 27/6/2022
Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τις νέες μας συσκευασίες σε όλα τα προϊόντα μας. Στις νέες μας συσκευασίες αλλά και στο λογότυπό μας, προσπαθήσαμε να αποτυπώσουμε ολόκληρη τη φιλοσοφία μας και την ιστορία μας. Πιο συγκεκριμένα, στο νέο μας λογότυπο, το προβατάκι δείχνει να περπατάει προς τα εμπρός, γεγονός που δείχνει ότι συνεχώς εξελισσόμαστε και δημιουργούμε νέα προϊόντα καθώς και ότι ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις. Στη συσκευασία πάνω όμως, τα προβατάκια που εμφανίζονται κοιτάνε προς τα πίσω, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν ξεχνάμε τις ρίζες μας και τον σεβασμό που τρέφουμε από το 1965 στην παράδοση, τη γεύση και την ποιότητα.
Το τυροκομείο Κρυστάλλι Γ. Μπάφα
Το παραδοσιακό Τυροκομείο Κρυστάλλι του Γεωργίου Μπάφα ξεκίνησε τη λειτουργία του το μακρινό 1965 και ήταν το πρώτο Τυροκομείο πανελλαδικά που το 2002 δημιούργησε και εισήγαγε στην αγορά, γραβιέρες με διάφορες γεύσεις (Artisanal). Πιο συγκεκριμένα, στην πλούσια γκάμα παραδοσιακών τυριών που υπήρχε, προστέθηκαν: Γραβιέρα με πιπέρι, Γραβιέρα με τσίλι, Γραβιέρα με βότανα του δάσους, Γραβιέρα με μαύρο σκόρδο, καθώς και Γραβιέρα με μαύρη τρούφα. Η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει το τυροκομείο, είναι τέτοια που πλέον τα προϊόντα έχουν κατακτήσει φανατικό κοινό σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό καθώς πλέον εξάγει σε περισσότερες από 15 χώρες ανά τον κόσμο. Στην Ελλάδα τα προϊόντα διατίθενται μέσα από το δίκτυο καταστημάτων My Market καθώς από τα καταστήματα METRO Cash and Carry. Ο Γεώργιος Μπάφας, που είναι στο τιμόνι του τυροκομείου αυτή τη στιγμή (3η γενιά), συνεχίζει την παράδοση των προηγούμενων γενεών και με τις νέες ιδέες του πάνω στην τυροκομική τέχνη ως επιστήμων τεχνολόγος τροφίμων, δεν επαναπαύεται και καθημερινά βρίσκεται σε συνεχή έρευνα για νέες γεύσεις ώστε να δημιουργεί τυριά με ξεχωριστή ποιότητα και μοναδική γεύση. Περισσότερες πληροφορίες για το τυροκομείο και τα προϊόντα του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του: www.kristalli.gr