loader image
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με πιπέρι

Είναι ένα είδος γνήσιας παραδοσιακής γραβιέρας με προσθήκη πιπεριού που της δίνει ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που απογειώνει τον ουρανίσκο.
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με τσίλι

Στην συνηθισμένη γραβιέρα «κρυστάλλι» με προσθήκη πιπεριάς ΤΣΙΛΙ βγαίνει ένα ελαφρώς καυτερό-υπέροχο τυρί με πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που του προσδίδει η Καψαϊκίνη.
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με μαύρο σκόρδο

Η γραβιέρα με μαύρο Σκόρδο είναι ένα ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΥΝΤ τρόφιμο χάρη στις ιδιαίτερες ιδιότητες του μαύρου σκόρδου που είναι ένα προϊόν φυσικής ωρίμανσης του φυσικού σκόρδου απαλλαγμένο από την έντονη μυρωδιά.
Σκόρδο Κρυστάλλι Μπάφας
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με βότανα του δάσους

Άλλο ένα είδος γραβιέρας «κρυστάλλι» εμπλουτισμένο με το άρωμα φυσικών βοτάνων που του δίνουν μια ιδιαίτερη γεύση και αρώματα.
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με μαύρη τρούφα

Στην παραδοσιακή γραβιέρα «κρυστάλλι» με την προσθήκη άγριας, μαύρης τρούφας, βγαίνει ένα πλούσιο θρεπτικό και γευστικό αποτέλεσμα που μπορεί να προκαλέσει και ικανοποιήσει τον πιο απαιτητικό και δύσπιστο καταναλωτή.
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με τρούφα Παλαιωμένη και Καπνιστή

Επιχειρήσαμε στην πετυχημένη συνταγή της γραβιέρας μας, να την καπνίσουμε και να ωριμάσει μέσα σε ξύλο οξιάς. Το αποτέλεσμα ήταν ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσεων.

Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Καπνιστό Τυρί Ηπείρου
Την πετυχημένη Γραβιέρα μας, επιχειρήσαμε να την καπνίσουμε σε ξύλα οξιάς και να ωριμάσει για 4 μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσεων που, με τον κατάλληλο συνδυασμό κρασιού, μπορεί να σας χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης.