loader image
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με πιπέρι

Είναι ένα είδος γνήσιας παραδοσιακής γραβιέρας με προσθήκη πιπεριού που της δίνει ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα που απογειώνει τον ουρανίσκο.
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

– 1/2 κεφάλι 5 Kgr
– 1/4 κεφάλι 2,5 Kgr
– Τεμαχισμένη 600 gr
– Τεμαχισμένη 350 gr

Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με τσίλι

Στην συνηθισμένη γραβιέρα «κρυστάλλι» με προσθήκη πιπεριάς ΤΣΙΛΙ βγαίνει ένα ελαφρώς καυτερό-υπέροχο τυρί με πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που του προσδίδει η Καψαϊκίνη.
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

– 1/2 κεφάλι 5 Kgr
– 1/4 κεφάλι 2,5 Kgr
– Τεμαχισμένη 600 gr
– Τεμαχισμένη 350 gr

Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με μαύρο σκόρδο

Η γραβιέρα με μαύρο Σκόρδο είναι ένα ΣΟΥΠΕΡ ΦΟΥΝΤ τρόφιμο χάρη στις ιδιαίτερες ιδιότητες του μαύρου σκόρδου που είναι ένα προϊόν φυσικής ωρίμανσης του φυσικού σκόρδου απαλλαγμένο από την έντονη μυρωδιά.
Σκόρδο Κρυστάλλι Μπάφας

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

– 1/2 κεφάλι 5 Kgr
– 1/4 κεφάλι 2,5 Kgr
– Τεμαχισμένη 600 gr
– Τεμαχισμένη 350 gr

Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με βότανα του δάσους

Άλλο ένα είδος γραβιέρας «κρυστάλλι» εμπλουτισμένο με το άρωμα φυσικών βοτάνων που του δίνουν μια ιδιαίτερη γεύση και αρώματα.
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

– 1/2 κεφάλι 5 Kgr
– 1/4 κεφάλι 2,5 Kgr
– Τεμαχισμένη 600 gr
– Τεμαχισμένη 350 gr

Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με μαύρη τρούφα

Στην παραδοσιακή γραβιέρα «κρυστάλλι» με την προσθήκη άγριας, μαύρης τρούφας, βγαίνει ένα πλούσιο θρεπτικό και γευστικό αποτέλεσμα που μπορεί να προκαλέσει και ικανοποιήσει τον πιο απαιτητικό και δύσπιστο καταναλωτή.
Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

– 1/2 κεφάλι 5 Kgr
– 1/4 κεφάλι 2,5 Kgr
– Τεμαχισμένη 600 gr
– Τεμαχισμένη 350 gr

Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Γραβιέρα με τρούφα Παλαιωμένη και Καπνιστή

Επιχειρήσαμε στην πετυχημένη συνταγή της γραβιέρας μας, να την καπνίσουμε και να ωριμάσει μέσα σε ξύλο οξιάς. Το αποτέλεσμα ήταν ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσεων.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

– 1/2 κεφάλι 5 Kgr
– 1/4 κεφάλι 2,5 Kgr
– Τεμαχισμένη 600 gr
– Τεμαχισμένη 350 gr

Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Καπνιστό Τυρί Ηπείρου
Την πετυχημένη Γραβιέρα μας, επιχειρήσαμε να την καπνίσουμε σε ξύλα οξιάς και να ωριμάσει για 4 μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν ένας εκρηκτικός συνδυασμός γεύσεων που, με τον κατάλληλο συνδυασμό κρασιού, μπορεί να σας χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

– Σε συσκευασία κεφαλάκι του 1Kgr

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ