Γαλλική τάρτα με κρεμμύδι και Γραβιέρα Κρυστάλλι
Γαλλική Τάρτα με κρεμμύδι και Γραβιέρα Κρυστάλλι
Για τη ζύμη
- 350 γρ Αλεύρι γ.ο.χ.
- 250 γρ Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 1 κουταλάκι σούπας νερό
Για τη γέμιση
- 250 γραμμάρια Γραβιέρα Κρυστάλλι Γ. Μπάφα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 4 αυγά
- 1 κρεμμύδι ξερό άσπρο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- Αλάτι - Πιπέρι
- 1 κ.σ. βούτυρο