Μπάφας Γεώργιος

Ο Ιδρυτής

Καλωσορίσατε στον διαδικτυακό χώρο του τυροκομείου μας. Ονομάζομαι Γεώργιος Μπάφας και από το 1965 όταν και πρωτοξεκίνησα το τυροκομείο μέχρι και σήμερα που τα ηνία τα έχει αναλάβει ο εγγονός μου, παράγουμε τυρί από γάλα της περιοχής της Άρτας αλλά και την ευρύτερη περιοχή και δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Σας ευχαριστώ για την προτίμησή σας στα προϊόντα μας.  

Μπάφας
logo-english-kristalli- Μπάφας

παραδοσιακα προϊΟΝΤΑ

Εξαιρετικής ποιότητας σκληρά τυριά και μαλακά

0
Είδη
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
Συντηρητικά
logo-english-kristalli- Μπάφας

Η Ιστορία μας μέσα από φωτογραφίες και video

Η γενιά μας προέρχεται από τον φημισμένο βλάχο αγρότη και κτηνοτρόφο της ευρύτερης περιοχής της Άρτας και του κάμπου (και όχι μόνο) Σπύρο Μπάφα ή αλλιώς Μάρης, όπως και ήταν το παρατσούκλι του. Υπεύθυνος αποκλειστικά για τη σταδιακή ανάπτυξη της εταιρείας ήταν ο ιδρυτής της ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. ΜΠΑΦΑΣ. Ο Γεώργιος Μπάφας κατάφερε μέσα από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες αγοράς και περιόδου, να επιβιώσει αλλά ταυτόχρονα και να προχωρήσει κάνοντας σταθερά βήματα και να εδραιώσει ένα όνομα για τα προϊόντα του, συνώνυμο της γεύσης και της ποιότητας αλλά και της παράδοσης.

Μπάφας Κρυστάλλι Τυριά

Είμαστε η Πρώτη (αποδεδειγμένα) παραδοσιακή βιομηχανία γάλακτος στην Ελλάδα που από το 2002 επιχειρήσαμε και παραγωγή γραβιέρας με διάφορες γεύσεις και παρουσιάσαμε στον καταναλωτή τα Artisanale τυριά. Οι παραδοσιακές γεύσεις καθώς και τα Artisanale, μπορούν να σερβιριστούν και σε έναν άνετο δίσκο από μάρμαρο ή και σε ένα ειδικά επεξεργασμένο ξύλο ή και σε μια πιατέλα, ανάλογα με το ύφος του σερβιρίσματος και της περίστασης.

0
Artisanale Γεύσεις
0
Χρόνια Εμπειρίας

και ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΣΤΙΜΙΑσ

ΑΡΤΑ

Το μυστικό της νοστιμιάς δεν είναι άλλο από την περιοχή μας. Η Άρτα με παράδοση εκατοντάδων χρόνων στην κτηνοτροφία,  παράγει γάλα εξαιρετικής ποιότητας και κατ’ επέκταση τα προϊόντα που παράγουμε από αυτό το γάλα είναι επίσης εξαιρετικά. Το μυστικό όμως, που προσδίδει στα προϊόντα μας αυτήν την τόσο ξεχωριστή γεύση είναι η φυσική άλμη. Το τυροκομείο μας βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή του Αμβρακικού και ως εκ τούτου η ποιότητα της άλμης είναι ξεχωριστή. 

logo-english-kristalli- Μπάφας

Συνταγές

Γαλλική Τάρτα με κρεμμύδι και Γραβιέρα Κρυστάλλι - Από την Οικογένεια Γ. Μπάφα

Scroll to Top